Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av el-tjänster. Vår ambition är att erbjuda allt det du behöver för att alla elsystem i din fastighet ska fungera - dag ut och dag in. Du kan vända dig till oss för:

  • Nyinstallationer
  • Utbyggnad av befintliga system
  • Felsökning
  • Reparationer

Vi installerar hela elsystem i villor, kontor och andra typer av fastigheter. Tillsammans planerar vi var du behöver vägguttag, om det ska installeras golvvärme, uttag för dataanslutning, jordfelsbrytare, åskskydd med mera.

En trygg elkontakt

I hyres- och bostadsrättsföreningar behöver man ha en elektriker som de boende kan kontakta om något problem skulle uppstå och förstås också när det är dags för en uppdatering av de elektriska systemen. Vi vill gärna bygga upp långsiktiga samarbeten så att vi tillsammans jobbar för att alla elsystem i fastigheterna fungerar som de ska och att de boende känner sig trygga med att höra av sig, för att snabbt får hjälp om något problem skulle uppstå.

Bred kunskap och jour

Det blir allt mer populärt med integrerade belysningssystem, smart styrning, rörelsesensorer för att spara ström, LED-lampor med mera. Vi har de kunskaper som krävs för att installera de modernaste lösningarna på marknaden.

Skulle du, ditt företag eller boende i din bostadsrättsförening behöva hjälp omedelbart erbjuder vi jourtjänster så att vi snabbt kan komma ut och lösa problemen.

Industrier arbetar ofta med starkström. Även där har vi de kunskaper och behörigheter som krävs för att kunna utföra installationer, reparationer och felsökning.

Företagare som behöver hjälp med datainstallationer kan också vända sig till oss. Vi har lång erfarenhet av installation av datanätverk.

Golvvärme är mycket populärt att installera vid renovering av badrum och golv i hus. Det ger en behaglig inomhusvärme och särskilt i badrum är det skönt att stå på ett varmt golv. Vi samarbetar med ett antal bygg- och VVS-firmor och kan tillsammans med dem planera installation av golvvärme när du renoverar ditt hus eller lägenhet.

Ibland går saker sönder i el-systemet, vilket ofta visar sig i flimrande lampor eller lampor som går sönder, maskiner som brummar konstigt och i värsta fall elektrisk brand. Vi kommer snabbt ut och felsöker elsystemet för att se vad som kan ha gått fel.

Snabb hjälp med dina elproblem